Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

NetEase river Blizzard-statue ned i Kina

Okay, de lader til at være ret vrede.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved nu at Blizzard ønskede at finde en ny distributionspartner til deres spil i Kina, men ønskede at forlænge deres eksisterende aftale med NetEase for at sikre at deres spil var understøttet i den overgangsperiode. NetEase takkede nej, og nu lukkes der snart ned for samtlige spil i landet.

Men den her beslutning lader NetEase at tage rigtig, rigtig hårdt. Tidligere har NetEase-chef Simon Zhu sagt at "gamers will have a whole new level of understanding of how much damage a jerk can make."

Ikke bare det, det fremgår nu at NetEase har hevet en Gorehowl-statue ned, som var placeret i deres hovedkvarter i Hangzhou, Kina. De livestreamede sågar begivenheden.

De delte desuden grøn the ud ved begivenheden, en direkte reference til "Green Tea, Bitch", en fornærmelse der eksisterer på kinesiske sociale medieplatforme, og som insinuerer at den pågældende person er fake og manipulerende.

NetEase river Blizzard-statue ned i Kina


Indlæser mere indhold