Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

NetEase sagsøger Blizzard Entertainment

NetEase kræver angiveligt ¥300 millioner Yuan i erstatning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kinesiske techfirma NetEase vil nu sagsøge Blizzard Entertainment for tabt fortjeneste på spil og merchandise. Sagen udfolder sig efter Blizzard valgte at trække alle sine spil ud fra det kinesiske marked tilbage i januar. Dette inkluderer megaserier som World of Warcraft, Overwatch, Diablo, Starcraft, Hearthstone og Heroes of the Storm. NetEase var indtil til januar i år distributører for alle Blizzards spil i Kina.

Video Games Chronicle rapporterer om sagen, og skriver, at NetEase kræver ¥300 millioner Yuan i erstatning, som ca. svarer til det samme i danske kroner.

Sagen spiller også en markant rolle i Microsofts køb af Activision Blizzard, der med al sandssynelighed er interesseret i at have deres spil tilgængelige på det kinesiske marked, hvis handlen gennemføres.

NetEase sagsøger Blizzard Entertainment


Indlæser mere indhold