Dansk
Gamereactor
lifestyle

Netflix bringer sine største mærker til live på et fysisk underholdningssted

Netflix House kommer til to amerikanske lokationer næste år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Netflix startede som et DVD-selskab, hvor du kunne få fysiske diske sendt til dig via posten, men besluttede derefter, at fysiske medier var en saga blot, og fremtiden var digital og streaming. Resten er historie, hvor Netflix er en absolut underholdningstitan i disse dage.

Men Netflix ser klart, at der er værdi i fysiske oplevelser, da streameren nu har annonceret planer om et "oplevelsesmæssigt underholdningssted, der vil bringe nogle af vores mest elskede titler til live."

Specifikt får vi at vide, at dette sted vil tilbyde liveoplevelser for Bridgerton, Money Heist, Stranger Things, Squid Game og Netflix Bites, og hvad angår hvilken slags oplevelser der tilbydes, har Netflix givet nogle eksempler:

"Forestil dig at valse med din partner til et orkestercover af en Taylor Swift-sang på en kopi af Bridgerton-sættet - og derefter gå rundt om hjørnet for at konkurrere i Glass Bridge-udfordringen fra Squid Game. Efter at have foregivet at kæmpe for dit liv, har du oparbejdet en appetit og ønsker at få en bid. Du ser en nærliggende restaurant med mad inspireret af Netflix-shows fra hele verden; måltidet er mindeværdigt, men du vil stadig købe noget Stranger Things merch. Heldigvis er der en butik, der sælger den Hellfire Club-T-shirt, du altid har ønsket dig."

Dette er en annonce:

Netflix House kommer først til to amerikanske steder i 2025, hvor disse er King of Prussia i Pennsylvania og Galleria Dallas. Begge steder vil operere i tidligere indkøbscentre, der er større end 100.000 kvadratmeter og vil blive styrket med vægmalerier og skulpturer baseret på deres foretrukne Netflix-projekter omkring deres ydre.

Synes du, det lyder som en god idé?

Netflix bringer sine største mærker til live på et fysisk underholdningssted
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold