Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon's Dogma

Netflix' Dragon's Dogma-serie får plakat og premieredato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige pludselig er det blevet utroligt populært for filmbranchen at fortolke alle de spil de overhovedet kan komme i nærheden af, og Netflix er særligt hoppet i med begge ben. The Witcher (der naturligvis først og fremmest er en romanserie) blev et kæmpe hit, og ligeledes har Castlevania været en stor succes også.

De arbejder også på en animeret serieret baseret på spilserien Dragon's Dogma, og nu ved vi præcis hvornår denne ankommer på streamingtjenesten. Via en besked på Twitter har Netflix løftet sløret for den første plakat fra serien, der viser animationsstilen.

Desuden fremgår det at serien lander d. 17 september.

"Only the Arisen can face the Dragon and defeat the apocalypse. Here's your first look at the anime series adaptation of Capcom's action fantasy classic Dragon's Dogma, arriving September 17th."

Skal du se den?

Dragon's Dogma

Relaterede teksterIndlæser mere indhold