Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Netflix fjerner basisabonnement i USA

Fremover må kunderne vælge mellem dyrere løsninger eller en delvist reklamefinansieret model.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Netflix har i løbet af det seneste år introduceret en del ændringer på en række af deres primære markeder, såsom foranstaltninger til at stoppe delingen af brugerkonti og et billigere, delvist reklamefinansieret pristrin.

Nu har Netflix så uden den store fanfare foretaget en stor ændring, da den klassiske basisplan er blevet fjernet på det amerikanske marked. Det skriver filmmediet Deadline.

Basisplanen lod brugeren se alt indhold for $9,99, men kun i standard opløsning og på et begrænset antal enheder. Fremover må brugere på det amerikanske og en række internationale markeder vælge mellem de dyrere premium-abonnementer til $15,49 og $19,99 eller den helt billige $6.99-plan, der delvist er finansieret af reklamer.

Da Netflix med reklamer endnu ikke er kommet til Danmark, kan kunder her til lands stadig vælge basisplanen til 79 kroner om måneden.

Netflix fjerner basisabonnement i USA


Indlæser mere indhold