Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Netflix har tilsyneladende gang i en Resident Evil-serie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er vist ikke nogen hemmelighed at der er et hav af forskellige film- og seriefortolkninger af berømte spiluniverser under udvikling, men her kommer der ét projekt der må siges at komme som en overraskelse for de fleste, nemlig en Netflix-serie baseret på Resident Evil.

Naturligvis er der intet der som sådan er bekræftet her, men vi synes nu alligevel at kilden er ret kreditabel, nemlig Netflix selv. Som IGN skriver kom Netflix for nylig til at uploade den officielle beskrivelse af serien, selvom de endnu ikke har løftet sløret for den. Den blev hurtigt taget ned, men ikke før medierne kopierede den. Den lyder således:

"The town of Clearfield, MD has long stood in the shadow of three seemingly unrelated behemoths - the Umbrella Corporation, the decommissioned Greenwood Asylum, and Washington, D.C. Today, twenty-six years after the discovery of the T-Virus, secrets held by the three will start to be revealed at the first signs of outbreak."

Ja, så den er vist nok god nok. Spørgsmålet er så bare om hvorvidt den er animeret eller live-action, og hvem der har lavet den.

Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold