Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Netflix sender mail om kontodeling rundt til danske abonnenter

"Your Netflix account is for you and the people you live with - your household. "

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har været vant til at dele din Netflix-konto med andre personer i andre husstande, så er du måske løbet ind i en udfordring for nylig, eftersom tjenesten vil blokere dig fra at se indhold, når tjenesten bruges i en anden husstand.

Det er en del af et globalt "crackdown" på kontodeling, og dette initiativ er nu kommet til Danmark. Det vides ikke helt præcis hvor langt du kan strække den, men ideen er at en Netflix-konto kun kan bruges i en husstand, og at Netflix tracker for at sikre at det er tilfældet.

Derudover har de sendt en email rundt til abonnenter, som er på engelsk, hvor de skriver følgende:

"Your Netflix account is for you and the people you live with - your household.
You can easily watch Netflix on the go and when you travel - either on your personal devices or a TV at a hotel or holiday home. If you want to share Netflix with someone outside your household, you can use these features:
Transfer a profile. Anyone on your account can transfer a profile to a new membership that they pay for.
Buy an extra member. You can share your Netflix account with someone who doesn't live with you for 39 kr./month more."

På visse markeder har Netflix mistet ret mange kunder, men de mener fortsat at det i sidste ende vil resultere i flere abonnenter, ikke færre.

Netflix sender mail om kontodeling rundt til danske abonnenter


Indlæser mere indhold