Dansk
Gamereactor
lifestyle

Netflix viser NFL-kampe juledag i de næste tre år

Streameren fortsætter yderligere sine bestræbelser på livedækning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Netflix har støt øget sin livedækningsindsats, og i løbet af det sidste år har vi set PGA-golfspillere og F1-kørere konkurrere om en cup, Tom Brady blive ristet, boksekampe planlagt, og senere i år kommer NFL-kampe også til streameren.

Netflix har underskrevet en aftale med National Football League om at bringe juledag NFL-spil til streameren i de næste tre år. Denne aftale gælder for alle regioner, som Netflix er tilgængelig i efter tingenes udseende, og vil se to spil udsendt på streameren. Hvad angår hvad de vil være, og hvornår de er planlagt til, kan du se det nedenfor.


  • Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steelers kl. 18:00 GMT / 19:00 CET

  • Baltimore Ravens vs. Houston Texas kl. 21:30 GMT / 22:30 CET

Hvis du ikke følger NFL, men er semi-interesseret i dette, bør begge kampe bestemt være værd at se, da de hver især ser enten meget konkurrencedygtige eller lovende hold, der kæmper om det, og ligeledes vil kampene blive afholdt som en del af den næstsidste uge i den regulære sæson, hvilket betyder, at hver sejr vil være af største betydning for dem, der forsøger at vinde Super Bowl (eller for tredje gang lige for Chiefs...) i den kommende sæson.

Dette er en annonce:
Netflix viser NFL-kampe juledag i de næste tre år


Indlæser mere indhold