Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
New World

New World havde over en million spillere på lanceringsdagen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For MMORPG-spil handler det nok mest af alt om at bevare engagement fra spillere over en længere periode, snarere end at se store antal aktive spillere på lanceringsdagen. Det til trods, så kan man vist ikke sige andet end at New World er kommet godt fra start.

Efter nogle ret vilde aktive spillertal de første dage, som dog kun fokuserer på hvor mange aktive spillere der er på én gang, så har holdet bag nu officielt udtalt sig om lanceringen.

I en besked på Twitter bekræfter de, at de samlet set havde over en million spillere på lanceringsdagen:

"Over a million players entered New World on launch day. Each day after launch that number increased, translating into long queue times for some of our more popular worlds."

De undskylder for de lange ventetider, og forsikrer at de arbejder på højtryk for at fikse det fremadrettet.

New World

Relaterede tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet af Anne Zarnecke

Anne har brugt mange, mange dage på Aeternum, og har nu set nok af Amazon Game Studios' gigantiske MMO til at fælle en dom.Indlæser mere indhold