Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
New World

New World rammer over 700,000 samtidige spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det stod klart relativt tidligt i processen at New World ville blive et hit. Det krævede en aktiv forudbestilling at deltage i spillets lukkede beta-tests, og her var flere hundredetusinde spillere allerede med, og med den slags opmærksomhed så vil også lanceringen blive stor.

Og ganske rigtig, som SteamDB kan vidne om, så peakede spillet i løbet af de seneste 12 timer, efter lanceringen i går, på cirka 707,000 samtidige spillere.

Det skal desuden siges, at dette tal kunne have været meget højere, for spillet har haft lidt ustabile servere og lange ventetider, noget der har ledt til en masse utilfredse Steam-anmeldelser, der tilsammen har givet spillet en tilfredshed på 48.96% i skrivende stund.

Alt tyder dog på, at New World har nogle solide måneder foran sig.

New World

Relaterede tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet af Anne Zarnecke

Anne har brugt mange, mange dage på Aeternum, og har nu set nok af Amazon Game Studios' gigantiske MMO til at fælle en dom.Indlæser mere indhold