Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

New York Subliners fortsætter sin signing-spree med en anden spiller og en træner

Holdet har nu en komplet liste klar til at konkurrere, når CDL vender tilbage i december.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har rapporteret om New York Subliners, og hvordan holdet rutinemæssigt har hentet nye spillere i løbet af de sidste par dage. Indtil videre har det inkluderet tre nye personer på listen, og nu efter gårsdagens nyheder har vi en anden spiller at tilføje til den liste og en træner.

Det er Preston "Priestahh" Greiner, der er kommet til som holdets fjerde og sandsynligvis sidste aktive spiller, og hvad angår træneren, er det Troy "Sender" Michaels, der er blevet tappet til rollen.

Mens Subliners kan tilføje yderligere spillere til holdet (måske endda en erstatning), er listen, som den står, i stand til at konkurrere i Call of Duty League, når den vender tilbage i december.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold