Dansk
Gamereactor
artikler

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

Vi giver nogle af de mindre titler der var til stede ved Summer Game Fest lidt tiltrængt rampelys.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af min tid på Summer Game Fest fik jeg set snesevis af forskellige spil i varierende genrer og størrelser. I løbet af de sidste par uger har jeg fortalt jer om mange af dem, men hvad med de mindre indieprojekter, som jeg kun fik en kort smagsprøve på? Nu er det tid til at sætte fokus på dem.

Robots at Midnight

Folkene hos Finish Line Games afslørede dette action-RPG under SGF. Det er en titel, hvor en ung pige får til opgave at overleve i en verden, hvor vilde robotter har udryddet menneskeheden. Robots at Midnight bruger den typiske hurtige og reaktive styring, som vi forventer af denne type spil, og har endda en Breath of the Wild-lignende Blood Moon-mekanik, hvor robotter genopstår og får superkræfter, når solen går ned, og månen står op.

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

Sky of Tides

Sky of Tides kommer fra Lofty Sky Entertainment og er et spil, der forsøger at bygge bro over multimedieformatet på måder, som kun få andre har gjort før. I dette fortælletunge eventyrspil skal spillerne stikke i skoene som Rin og forsøge at finde hendes forsvundne far, mens de forsøger at forhindre en krig i hele universet. Den interaktive kerneoplevelse understøttes af en webtoon, der låses op efter spillets rulletekster.

Dette er en annonce:
Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

Fera: The Sundered Tribes

Hvis du længes efter en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-lignende eventyroplevelse med Monster Hunter-agtig action, er Massive Damage's Fera: The Sundered Tribes bestemt et spil, man skal holde øje med. Spillet foregår i en levende og rig åben verden befolket af særegne og ofte farlige monstre, og ideen er at udforske, samle ressourcer og opbygge en civilbefolkning ved hjælp af de materialer, du har erhvervet dig.

Dette er en annonce:
Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

Happy Bastards

Drømmen er at blive rig og berømt uden at skulle arbejde, ikke sandt? Det er i hvert fald, hvad Happy Bastards' Kev tror. Dette taktiske RPG, som kommer fra Clever Plays, handler om at guide og lede et hold af lejesoldater til at udforske, kæmpe og samle tyvekoster, så du kan tage din andel og øge din berømmelse og din legende.

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

Phoenix Springs

Point and click-spil har fået lidt af en opblomstring på det seneste, og det har folkene hos Calligram Studio tydeligvis indset. Phoenix Springs er et slående animeret neo-noir mysteriespil, der beder spillerne om at stykke en forvirrende historie sammen for at finde hovedpersonen Iris' bror Leo. Med en rig visuel stil og en forbløffende historie er dette et spil, du skal holde øje med, hvis du kan lide point-and-click-spil.

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

UFO 50

50 spil i ét spil! Det er præcis, hvad udvikleren Mossmouth forsøger at levere med UFO 50. Det er en samling af specialfremstillede og nye retro-arkadeoplevelser, som alle er bundet sammen af, at de er skabt af en fiktiv udvikler fra 80'erne. Uanset om det er golf, 3D dungeon crawling, mærkeligt styrede platformspil, sci-fi hestevæddeløb eller et af de andre 46 alternativer, så er dette et spil for retroentusiaster.

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

While Waiting

Den subtile kunst at vente er en hjørnesten i vores alles tilværelse, så det er kun rimeligt, at der endelig er kommet et spil, der handler om at gøre netop det. Optillusion tager os med på en livslang rejse, hvor vi bliver sat i forskellige ventescenarier og får til opgave at finde ud af, hvordan vi kommer uden om dem, eller mere sandsynligt, hvordan vi bare kan nyde øjeblikket. Forvent mærkelige møder og situationer i denne usædvanlige indie.

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

After Love

Udviklerne hos Pikselnesia besluttede at fortsætte arbejdet med dette indiespil, efter at den kreative leder desværre døde, hvilket fik hans partner til at træde til og færdiggøre projektet. After Love er et livseventyr, der foregår i det moderne Jakarta, og som handler om den unge Rama, der forsøger at finde sig til rette i livet efter tabet af sin kæreste Cinta. Forvent et følelsesladet, men farverigt eventyr, der udforsker tab, sorg og det at komme videre.

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest

Building Relationships

Det mærkeligste spil, som mange af jer nogensinde har set og måske nogensinde kommer til at se. Tan Ant Games' Building Relationships er bogstaveligt talt en datingsimulator, hvor huse, vindmøller, telte og andre boliger mødes og lærer mere om hinanden. Dette er en titel, der aldrig tager sig selv alvorligt, og det matches med den skøre bevægelsessuite og de forskellige sjove minispil, som f.eks. at fiske... efter biler...

Ni spændende indie-spil vi så ved Summer Game Fest


Indlæser mere indhold