Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Nigma Galaxy Female er ESL Impact sæson 3 vindere

Holdet besejrede NAVI Javelins for at vinde den Dallas-baserede begivenhed.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne sidste weekend var en stor for esports i Dallas, da DreamHack Dallas blev afholdt og så en Counter-Strike: Global Offensive turnering afholdt, en HCS Invitational afholdt og en kvinders CS: GO-begivenhed oven i købet blandt en række andre turneringer.

For kvindernes CS:GO-turnering endte dette med at blive ESL Impact Season 3, og efter et par konkurrencedygtige dage, hvor de otte bedste hold fra hele verden deltog og konkurrerede, er der nu blevet kåret en vinder.

Efter at have sluttet øverst i deres respektive grupper, endte de europæiske hold med Nigma Galaxy Female og NAVI Javelins med at konkurrere om sejren og præmien på $50.000, som den vindende liste ville gå derfra med. Mens det første map i denne turnering endte med at være ret konkurrencedygtigt, endte Nigma Galaxy med at blæse NAVI ud på det andet map, for at sikre turneringen og blive kaldt ESL Impact Season 3 vindere.

Med hensyn til hvornår ESL Impact vender tilbage, er Season 4 planlagt til december og afholdes i Valencia.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold