Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ninja Gaiden: Master Collection

Ninja Gaiden: Master Collection kører på 4K og 60 FPS+ på Xbox konsoller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Siden annonceringen sidste måned, har Team Ninja udtalt, at den kommende samling af Ninja Gaiden spillene (Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 and Ninja Gaiden 3: Razor's Edge) kommer til at køre 4K og 60 FPS+ på Xbox konsollerne, og kommer til at inkludere det 'meste' af tidligere udgivet indhold.

Ninja Gaiden: Master Collection udkommer til Nintendo Switch, PS4, Xbox One og PC d. 10 juni, og selvom fans selvfølgelig er tilfredse med en remaster af de elskede spil, så er der desværre intet lys i fremtiden for en ny installation i Ninja Gaiden-serien fortalte Team Ninja tilbage i januar - selvom instruktør Fumihiko Yasuda gerne ville vende tilbage til serien i en gang i fremtiden.

Der har ikke været en ny hoved-installation i serien siden Ninja Gaiden 3 udkom i 2012.

Ser I frem til at spille den kommende Ninja Gaiden: Master Collection på den nuværende generation af konsoller med forbedret resolution og FPS?

Ninja Gaiden: Master Collection

Relaterede teksterIndlæser mere indhold