Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ninja Gaiden: Master Collection

Ninja Gaiden: Master Collection på vej til flere platforme i juni

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo Direct var fuld af overraskelser, og én af disse var Team Ninjas samling af Ninja Gaiden spillene i Ninja Gaiden: Master Collection. Selvom Team Ninja har udtalt, at de ikke arbejder på et nyt Ninja Gaiden spil, så får franchisen alligevel lidt kærlighed med denne Master Collection.

I en trailer blev det annonceret, at spillet ikke kun ville udkomme til Nintendo Switch, men også andre platforme. Ninja Gaiden: Master Collection kommer til at inkludere Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 og Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, men indeholder ikke den originale version af de tre spil, eller en genudgivelse af Ninja Gaiden Black, som ellers er et af de mest elskede Ninja Gaiden spil.

Master Collection indeholder alt hvad en samling skal indeholde med både DLC, alle de forskelige game-modes, og kostumer fra alle tre titler, samt - som sædvanligt - en forbedring af de visuelle.

Ninja Gaiden: Master Collection udkommer til PS4, Xbox One, Nintendo Switch og PC d. 10 juni.

HQ
Ninja Gaiden: Master Collection

Relaterede teksterIndlæser mere indhold