Dansk
Gamereactor
nyheder
Ninja Gaiden 3

Ninja Gaiden Trilogy måske afsløret af onlinesælger i Hong Kong

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er intet nyt i at lidt for ivrige onlinebutikker kommer til at afsløre spil på forhånd, og selvom det ikke altid er tilfældet, så ender spillene ofte med at komme ud. Nu er det så distributøren Game Source Entertainment fra Hong Kong, der virker til at være lidt for hurtigt ude, rapporterer Gaming Bolt.

Spillet der tilsyneladende er blevet afsløret er Ninja Gaiden Sigma Trilogy - en samling bestående af Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 og Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, der er opgraderet versioner af de respektive kapitler i ninja-sagaen.

Opslaget, der siden er blevet fjernet, blev fundet af Reddit-brugeren riap0526, der linker til en cache-version af siden.

Opslaget nævner kun en Playstation 4 og Switch version, men det er næppe utænkeligt at en eventuel triologi skulle komme til Xbox One, da serien har en længere kærlighedsaffære med Microsofts konsol.

Ninja Gaiden 3

Relaterede tekster

Ninja Gaiden 3Score

Ninja Gaiden 3

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Jonas har slået pjalterne sammen med Ryu Hayabusa og har ninjaet alle verdens terrorister til døde i Ninja Gaiden 3. Læs anmeldelsen her.Indlæser mere indhold