Dansk
Gamereactor
lifestyle

Ninja lancerer fejrer air fryer succes med popup-restaurant sammen med Fred Sireix

Deres Double Stack XL Air Fryer har åbenbart slået alle rekorder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du har uden tvivl set hvor populær air fryers er blevet blandt både danskere og globalt. Ideen om at kunne tilberede madvarer på en række forskellige måder, og samtidig spare strøm ved at forbipassere store ovne, har virkelig ramt en nerve, og blandt de mere populære er løsninger fra Ninja.

Særligt deres Double Stack XL Air Fryer har virkelig ræsonneret med forbrugerne, og for nylig har Ninja så slået dørene op til en særlig popup-restaurant for at fejre succesen. Via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor afslører de at denne restaurant er udviklet sammen med tv-vært Fred Sireix, som desuden har en baggrund som maître d'hôtel på blandt andet en Michelin-restaurant, og som i dag eksempelvis laver BBC Two's Million Pound Menu.

Denne popup-restaurant åbnede for nylig i London, og serverer retter tilberedt i Double Stack XL Air Fryer til gæster ganske gratis.

"Ninja er banebrydende og redefinerer, hvad der er muligt i et køkken. Double Stack Air Fryer XL og det lagdelte koncept handler om at flytte grænserne for den kulinariske kreativitet og give folk de redskaber, de skal bruge for at kunne udleve deres indre kokkedrøm," siger Sireix.

Dette er en annonce:

Vi bringer snart en anmeldelse af netop Double Stack XL Air Fryer her på siden.

Ninja lancerer fejrer air fryer succes med popup-restaurant sammen med Fred Sireix


Indlæser mere indhold