Dansk
Gamereactor
nyheder
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin

Ninja Turtles bliver til et God of War-inspireret actionrollespil.

Den havde vi ikke lige set komme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ninja Turtles er nok noget, som mange af os forbinder med simple animationer, masser af pizza og sjove historier, der sjældent var alt for dystre. Meget er dog sket siden den kendte 80'er tegnefilmsserie, og med tiden er de ikoniske tegneseriehelte blevet en anelse mere dystre og alvorlige.

Det gælder ikke mindst i den grafiske roman Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, der handler om, hvordan den sidste overlevende skildpadde skal forsøge at hævne sine faldne brødre i moderne univers inspireret af det feudale Japan.

Ifølge Doug Rosen, senior vice president for games and emerging media hos Paramount Global, får den grafiske roman nu en spilversion. Rosen fortæller til Polygon, at der er tale om et AAA tredjepersons actionrollespil inspireret af God of War rettet mod et voksent publikum.

Det lyder ganske interessant, men desværre vil Rosen ikke afsløre, hvilket studie der udvikler spillet, som han beskriver som værende "a few years off."

Det seneste NMNT-spil er det herlige retroinspirerede Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge fra 2022, men det virker altså til, at serien bevæger sig i en ny retning.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin

Relaterede teksterIndlæser mere indhold