Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Ninjas in Pyjamas foretager massive ændringer i sit Counter-Strike-hold

Forskellige spillere er blevet bænket, andre løsladt, hvilket kun efterlader to aktive spillere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ninjas in Pyjamas trykker effektivt på nulstillingsknappen for sit Counter-Strike 2 team. Efter rapporter om problemer med teamsamhørighed og en masse skuffende resultater har den svenske organisation besluttet, at nok er nok, og at der er behov for en massiv ændring.

Dette kommer i form af at bænke tre af dets medlemmer og frigive to mere. Det betyder, at NIP's aktive liste lige nu kun omfatter to spillere, og dens ledelse mangler en analytiker til at starte.

Ændringerne har set Daniel "djL" Narancic og analytiker Thomas "haste" Dyrensborg droppet fra holdet, og Kristian "k0nfig" Wienecke, Patrick "es3tag" Hansen og Danyyl "headtr1ck" Valitov alle bænket, hvilket betyder, at den aktive line-up kun er sportslige Fredrik "REZ" Sterner og Alejandro "alex" Masanet nu.
I henhold til hvorfor denne ændring er foretaget, siger NIP: "I starten af efterårssæsonen havde vi vurderet holdet fra flere vinkler og identificeret holdets samhørighed som langt den faktor, der mest akut havde brug for at adressere. Dette er en faktor, som fans pr. definition ikke kan observere, men en, som alle, der nogensinde har spillet en holdsport, vil forstå: kald det vibes, hvis du vil. Når vibes er dårlige, lider alt andet - du mister kontrollen over holdet og er tilbage til at bede om, at nogen springer ud, spil efter spil.

"Ingen mængde pracs, fysisk træning, mentalt arbejde eller nade lineups kan kompensere for evnen til at stole på, at dine holdkammerater er med dig, når du er nede 10-2, og du taber en pistolrunde, eller at holdledelsen vil have din ryg, hvis du taber tre runder mere. Vores første batch af ændringer adresserede denne faktor direkte, og vi så øjeblikkelige forbedringer. "

I henhold til fremtiden lyder NIP ved at tilføje: " Om et par måneder fra nu vil et nyt hold ninjaer rejse sig fra asken, og hele holdet arbejder med en klarhed om formålet, der giver os håb for fremtiden."

Counter-Strike 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold