Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Ninjas in Pyjamas har tilmeldt sig konkurrence Fortnite

Den svenske esportsorganisation har endda annonceret sin første spiller til scenen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den svenske esportsorganisation, Ninjas in Pyjamas har meddelt, at den har indgået konkurrencedygtig Fortnite. Dette træk markerer det andet nye spilområde, som NIP er gået ind i alene i år, og hvad angår hvem der skal konkurrere på sit Fortnite-hold, er der indtil videre skrevet kontrakt med en spiller, der er Danmarks Oscar "Refsgaard" Dalgas Refsgaard.

"Ingen tvivl om, at Fortnite generelt er et vildt populært spil, og det har været på vores radar i lang tid. Vi er forsigtige med at tilføje for mange titler, så vi ønsker at opretholde dem alle ordentligt med den nødvendige infrastruktur," siger NIP's COO Jonas Gundersen.

"Nu tilføjer vi Fortnite til den blanding. Udnyttelse af disse synergier, der kommer fra Epic, som
en udgiver i både spil og binding i Fortnite Creative er et naturligt næste skridt."

NIP's Fortnite-hold vil også blive coachet af Nic "Wolf" Sølvmose og vil gøre sin første optræden ved Fortnite Championship Series Major 2 ugentlige konkurrence, der afholdes den 13. april.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold