Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Nintendo 3DS får flere knapper

Nyt officielt tilbehør til 3DS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har i den sidste tid floreret en del rygter om en ny udgave af Nintendo 3DS på internettet. Der har blandt andet været snak om en helt ny udgave af 3DS med flere knapper. I dag ser det ud til at vi har fået lidt mere indsigt i Nintendos planer.

Det Japanske magasin Famitsu har i næste udgave angiveligt en eksklusiv artikel, hvor de fortæller om et nyt stykke tilbehør til 3DS. Ifølge denne artikel er Nintendo i gang med at lancere flere knapper og en ny styrepind, ved hjælp af en ny hardware-udvidelse. I første omgang skal den tilsyneladende bruges sammen med en kommende 3DS-udgave af Monster Hunter Tri.

Med den nye udvidelse vil man således få en ny styrepind i højre side, R1, R2 og L2-skulderknapper og et høretelefonstik i bunden. Udvidelsen vil dog gøre den nuværende 3DS en del større. Den vil blive cirka 1 cm bredere mod venstre, 2-3 cm bredere mod højre og 2-3 cm tykkere.

Der vides endnu intet om, hvornår denne nye udvidelse lander i handelen, eller om der vil udkomme spil, som ikke vil kunne afvikles uden den nye styrepind og knapper.

Nintendo 3DS får flere knapper


Indlæser mere indhold