Dansk
Gamereactor
nyheder
Metroid Dread
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Nintendo annoncerer det horrorlignende Metroid Dread

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Inden annonceringen af dette spil forsikrede Nintendo om, at de stadig arbejder hårdt på Metroid Prime 4, men det forhindrer dem altså ikke i at introducere et nyt kapitel i den klassiske serie.

Metroid Dread er et klassisk 2D-Metroid med en grafisk stil, der er lidt mere afdæmpet og stiliseret end de tidligere kapitler. Udmiddelbart minder det lidt om Metroid: Samus Returns, der blev udgivet i 2017 til Nintendo 3DS og var en omfattende remake af Game Boy-spillet Metroid II.

Som navnet antyder er horror i fokus, og i traileren ser man Samus blive jagtet af en række uhyggelige væsener. Flere af dem er klassiske biologiske monstre, men der er også en meget skræmmende robot, der virker til at være svær at ryste af sig.

Det nye Metroid udkommer den 10. oktober 2021. Nintendo vil vise mere af spillet til deres Treehouse Live præsentation umiddelbart efter deres Direct.

HQ
Metroid Dread
Metroid DreadMetroid Dread

Relaterede tekster

Metroid DreadScore

Metroid Dread

ANMELDELSE. Skrevet af David Caballero

Det er ret tydeligt, at udvikleren Mercury Steam har arbejdet ret hårdt på Dread, og det kan mærkes fra start til slut.Indlæser mere indhold