Dansk
Gamereactor
nyheder
Animal Crossing: New Horizons

Nintendo beder organisationer om at holde politik ude af Animal Crossing

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Animal Crossing er en blød og farverig verden fyldt med glæde og humør. For mange er det ren ekspapisme, et fristed, hvor skal man ikke slås mod monstre, eller skrabe sammen til tilværelsen i et job uden fremtid, og hvor man for en stund - bare i nogle minutter - kan slippe bort fra alle de konflikter, der nu engang præger et moderne samfund.

Spillet har dog ikke kunne se sig fri for at blive præget af politiske konflikter, da Joe Biden kampagne for et par måneder siden brugte Animal Crossing: New Horizons til at føre valgkamp, hvilket også blev modsvaret af en masse brugerskabt indhold, der støttede hans modkandidat, Donald Trump.

Det har tilsyneladende ikke huet japanske Nintendo at blive involveret i den beskidte amerikanske valgkamp, så nu ændrer de deres guidelines. For i deres nye "Usage Guidelines
for Businesses and Organizations"
fremgår følgende formulering:

"Please refrain from using the Game inappropriately or creating any content within the Game that would be considered vulgar, discriminatory, or offensive. Please also refrain from bringing politics into the Game."

Det skal dog siges at retningslinjer ikke er møntet på enkeltpersoner, så som udgangspunkt, kan man godt lave brugerkreationer med politisk indhold.

Animal Crossing: New Horizons

Relaterede teksterIndlæser mere indhold