LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Palworld

   Nintendo endte aldrig med at true Palworld-studie med retsag

   Mange Pokémon-fans troede at enten de eller The Pokémon Company ville gå dem efter i sømmene.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Da Palworld udkom tidligere på året var der mange fans på internettet der undersøgte de indviduelle karakterdesigns, og opdagede at udvikler Pocket Pair havde lånt rundhåndet fra Pokémon - spørgsmålet er om hvorvidt alt dette var lovligt? Nintendo noterede sågar at de havde i sinde at gennemgå sagen.

   Men så skete det ikke mere offentligt, og mange antog derefter at der foregik ting og sager bag scenetæppet - men sådan er det ikke gået. I et interview med GameFile fortæller studieleder Takuro Mizobe at hverken Nintendo eller The Pokémon Company nogensinde kontaktede dem i en juridisk kontekst - med andre ord, der var åbenbart ikke rigtig nogen sag.

   "Nintendo and the Pokémon Company didn't say anything to us," siger han ganske enkelt.

   Det er ret tydeligt at visse "Pals" ligner noget der er taget direkte fra Pokémon, så der er tydeligvis inspiration, men tydeligvis har der ikke været nok til at sparke gang i en retsag, eller sågar en trussel om en.

   Kommer det bag på dig?

   Palworld

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold