Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls: Blades

Nintendo fjerner alt om udgivelsesdatoen på The Elder Scrolls: Blades til Switch på selve dagen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu er det ikke ligefrem fordi at The Elder Scrolls: Blades er nogen gigantisk lancering på Switch, og spillet selv har heller ikke høstet flotte anmeldelser over hele linjen, men der var da alligevel nogle der så frem til lanceringen af spillet, som skulle have været i dag, men i løbet af de sidste par dage har Nintendo løbende fjernet alle referencer til en udgivelse d. 12 maj.

Som Go Nintendo skriver så foregår der noget mærkeligt omkring The Elder Scrolls: Blades til Nintendo Switch. Faktisk nævnte Nintendo udgivelsesdatoen så sent som i deres officielle finansmødesammendrag, som kun er en uge gammelt.

Nu er datoen ændre til "Spring 2020", og alle steder på diverse hjemmesider hvor udgivelsesdatoen er nævnt, er også blevet ændret. Vi har rakt ud til Bethesda og Nintendo for at høre mere, men har endnu ikke fået svar.

The Elder Scrolls: Blades

Relaterede teksterIndlæser mere indhold