Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Scarlet/Violet

Nintendo påstår at de ikke har modtaget klager omkring Pokemon Scarlet/Violet

Det kan vist ikke rigtig passe...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Pokemon Scarlet/Violet sælger som varmt brød, og har høstet fine anmeldelser, så er alle tilsyneladende enige om at spillets tekniske tilstand er direkte uacceptabel. Nintendo er godt nok gået i gang med at tage imod refunderinger, men de har et lettere hovent svar til overs for dem der har indsendt officielle klager.

En dedikeret Reddit-tråd siger, at flere har indsendt klager til teknikerne hos Nintendo, hvor de fremlægger de mange, mange tekniske fejl der findes i spillet lige nu. Nintendo har tilsyneladende ikke en opdatering klar lige foreløbig, og vil vist heller ikke indrømme hvor stort et omfang problemet har.

"The service tech said they have received no complaints about Scarlet and Violet and know of no problems with the games. They also said they have no plans to release a patch or update to address performance issues at this time."

I førnævnte tråd taler mange, mange fans om det her svar, og har vurderet at Nintendo eventuelt har outsourcet deres support til medarbejdere der ikke har direkte kendskab til den slags. Men det er dog ikke noget godt svar lige meget hvad.

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterede tekster

2
Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

ANMELDELSE. Skrevet af Ruben Jones

Pokémon tager, tilsyneladende et kvantespring fremad. Det er tid til at vende kasketten bagud.Indlæser mere indhold