Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario Kart Tour

Nintendo slår fast at deres mobilspil ikke handler om forøget omsætning

Det handler tvært imod om at markedsføre deres IP'er til et bredere publikum.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er umiddelbart svært at kalde Nintendos mobile satsning for nogen kritisk succes. Mario Kart Tour, Animal Crossing: Pocket Camp, Dr. Mario World, ingen af disse titler har fået synderligt søde ord med på vejen, og visse af dem har sågar benyttet sig af aggressiv monetarisering.

Men Nintendo slår fast at strategien altså ikke nødvendigvis er at skabe en øget omsætning igennem disse lanceringer, men at det snarere handler om markedsføre deres IP'er til et bredere publikum. I et interview med Axios siger en talsperson:

"While we feel the importance of generating revenue and profit through our mobile business, our basic strategy with the business is to expand the number of people who have access to Nintendo [intellectual property]."

Nintendo lukkede dog ned for Dragalia Lost efter ikke synderligt lang tid, og det samme skete for Dr. Mario World. De har dog stadig følgende aktive titler:


  • Super Mario Run

  • Mario Kart Tour

  • Animal Crossing Pocket Camp

  • Fire Emblem Heroes

  • Pikmin Bloom

Mario Kart Tour

Relaterede teksterIndlæser mere indhold