Dansk
Gamereactor
nyheder
F-Zero GX

Nintendo spurgte Burnout-udvikler efter et F-Zero til Wii U

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Ifølge siden Nintendo Life spurgte Nintendo Criterion, udviklerene bag Need For Speed og Burnout, om at udvikle et nyt kapitel i deres futuristiske racing-serie tilbage i 2011. Nintendo var tilsyneladende opsat på at hurtigt producere en lækker E3-demonstration, der kunne vises sammen med afsløringen af konsollen, men da Criterion havde travlt med Need for Speed: Most Wanted, gik det galt, før det kunne begynde.

HQ
F-Zero GX

Relaterede tekster

F-Zero GXScore

F-Zero GX

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Wipeout blev med sit fokus på en konstant høj hastighed, pumpende technotracks og neonbelyste baner tilbage i 1995 udråbt til at være en kæmpe spilfornyelse.

Shinji Mikami interesseret i Nintendo

Shinji Mikami interesseret i Nintendo

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Der er åbenbart gået sport i at låne Nintendos hæderkronede spilserier, for selv at finde på en ny drejning til dem. Det har Amusement Vision gjort med F-Zero GX og Namco med Star Fox Armada, og nu vil Shinji Mikami også gerne være med.

F-Zero suser ind på hitlisten

F-Zero suser ind på hitlisten

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Det ser ud til at Amusement Vision kan ånde op på flere fronter. Først og fremmest reddede firmaet sig fra, at blive sammenlagt med andre divisioner, da Sega forleden fik ryddet op i baglandet, og nu ser det ud til at F-Zero GX faktisk sælger godt.Indlæser mere indhold