Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports modtager snart stor indholdsopdatering

Golf tilføjes dog først til efteråret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo Switch Sports formåede på relativ succesfuldvis at genskabe oplevelsen fra Wii Sports, nu med onlinespil og en række nye funktioner. En lidt ærgerlig ting ved spillets lancering var dog, at flere funktioner først ville blive frigivet senere hen via opdateringer.

Nu får spillet så snart en af disse opdateringer. I morgen kan spillere downloade en ny opdatering, der blandt andet udvider mulighederne i fodbold. Den såkaldte Leg Strap, der lader dig sætte controlleren fast på dit ben og dermed lege ægte fodboldspiller, er fremover ikke begrænset til straffesparkskonkurrencer, men kan også anvendes i 1v1 og 4v4 fodboldkampe.

Andre tilføjelser inkluder nye slag i Volleyball og introduktionen af rangeringerne S og ∞ i onlinespil.

Den næste store opdatering udkommer til efteråret og tilføjer golf til spillet - en af de mest populære sportsgrene i det originale Wii Sports.

Nintendo Switch Sports

Relaterede teksterIndlæser mere indhold