Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo trækker al Smash Bros-indhold fra EVO-begivenheden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du ikke vidste det i forvejen, så betragtes EVO-kampspilsturneringen som værende en af de centrale begivenheder esporten kan tilbyde, og samtidig et samlingspunkt for alle kampspilsfans. Men for noget tid siden afslørede Sony, at de har købt begivenheden, men tilsyneladende ikke for at gøre den PlayStation-centreret.

Alligevel har Nintendo valgt at trække Smash Bros-serien fuldstændig fra årets EVO, tilsyneladende på grund af de nye ejere. I en besked på Twitter skriver EVO-arrangørerne, at dette er ærgerligt, seriens lange tradition taget i betragtning:

"Since 2007, we've seen historic Super Smash Bros. moments created at Evo's events. We are saddened that Nintendo has chosen not to continue that legacy with us with year. In the future, we hope to once again celebrate the Super Smash Bros. community alongside them."

Det kan dog også være, at det skyldes at Nintendo har valgt at slå sig sammen med PandaGlobal for at skabe "the first officially licensed circuit for Super Smash Bros. Ultimate and Super Smash Bros. Melee to North America."

Super Smash Bros. Ultimate

Relaterede teksterIndlæser mere indhold