Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Nintendogs

Nintendogs megahitter i USA

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Nintendogs er allerede ved at gå hen og blive et mindre fænomen, der måske ikke helt er på højde med Pokémon endnu, men godt på vej. Efter en enorm succes i Japan, som måske var forventelig, så har spillet slået alle rekorder på sin første uge i USA.

HQ

Hele 250.000 eksemplarer er der solgt på første uge ifølge Nintendo, det bedste nogensinde for et håndholdt system, og dermed har mere end 15% af Nintendo DS ejere punget ud for hundespillet.

Dette har samtidig betydet en stigning i salget af den split-skærmede konsol, der ifølge flere butikskæder har mere end tredoblet salget og solgt væsentligt bedre end konkurrenterne. Her skal selvfølgelig også tages i betragtning, at prisen på maskinen netop er sænket til $130.

Relaterede tekster

1
NintendogsScore

Nintendogs

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Vamsede vovser og vilde hvalpe søger hjem. Tanggaard har i de sidste par ugers tid leget hundeejer og han er mere end tilfreds.Indlæser mere indhold