Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Nissan annoncerer 20-23 konceptbil for at markere 20 år med sit designstudie i London

Kunne dette være fremtidens varme hatchback.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nissan har forsøgt at fejre 20 år med sit designstudie i London ved at afsløre et nyt elektrisk hot hatchback-koncept. Kendt som 20-23 Concept, blev bilen skabt af et team af unge designere, der fik besked på at skabe en bil uden nogen begrænsninger.

Nissans Senior Vice President for Global Design, Alfonso Albaisa, talte om 20-23 Concept om, hvor inspirationen til bilen kom fra. Han udtalte: "Det unge team her hos NDE fik en simpel opgave: design en sjov elektrisk bybil, som du gerne vil køre hver dag i London. 20-23 konceptet, som de designede, er en kompakt hatchback, som er stærkt påvirket af online racing verden. Jeg elsker den historie, den fortæller om, hvordan verdener af moderne byliv, onlinespil og nul-emissionsmobilitet krydser hinanden."

Da dette er en konceptbil, skal du ikke forvente at se en på vejene når som helst snart, selvom det tjener som et interessant indblik i, hvordan fremtiden for EV hot hatchbacks kunne se ud.

Nissan annoncerer 20-23 konceptbil for at markere 20 år med sit designstudie i London
Nissan
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold