Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
No Man's Sky

No Man's Sky-udvikler arbejder officielt på stort nyt projekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Historien om No Man's Sky er lang og besværlig, men det korte og lange synes at være, at via utrolig hårdt arbejde, så fik Hello Games bjerget den synkende skud, og stemningen omkring spillet er i dag en helt anden, end lige da det udkom.

Og nu lader det til at studiet igen vil være lidt ambitiøse, for i stedet for småprojekter som det nylige The Last Campfire, så vil de nu lave et stort spil. I et interview med Polygon fortæller Sean Murray, at de nu er gået i gang med at udvikle en "huge" og "ambitious" ny titel, og han forbinder den faktisk til netop No Man's Sky.

Det betyder dog ikke nødvendigvis at det er en efterfølger, men snarere at projektet er i samme størrelsesorden.

Det er dog bare 12 mennesker der arbejder på projektet, da de resterende fortsat arbejder på opdateringer til No Man's Sky, så det udkommer nok ikke lige foreløbig.

No Man's Sky

Relaterede teksterIndlæser mere indhold