Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: World at War

Noah Hellers munddiarré

Infinity Ward-medarbejder er rasende

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af det seneste år, har der været mange rygter i omløb om Infinity Ward og Treyarch. Et af dem gik på, at Infinity Ward absolut ikke ønskede at Treyarch skulle lave det femte spil i Call of Duty-serien. Om det forholder sig sådan, får vi nok aldrig at vide, men det er i hvert fald helt sikkert at Infinty Wards Community Manager Robert Bowling, ikke har meget til overs for Activisions Noah Heller, der er tilknyttet Call of Duty: World at War.

På hans blogside raser han over det faktum, at de fleste artikler som kommer til ham på mail, og som ifølge en række søgekriterier burde handle om Call of Duty 4: Modern Warfare, faktisk handler om det seneste spil Call of Duty: World at War. Noah Heller nævner nemlig Modern Warfare mere end han nævner sit eget projekt, og det mener Robert skyldes, at det var en bundsolidt spil, som han så forsøger at lukrere på.

En anden og mere irriterende ting er, at Noah Heller tilsyneladende ikke ved det store om serien og refererer til den, som havde han været med fra begyndelsen. Samtidig bruger han mere tid på at snakke om andre spil i serien end det seneste. Bowlings råd til ham er følgende:

"En tommelfingerregel jeg selv bruger er...når du promoverer dit spil, så promover DIT spil. Lad være med hele tiden at sammenligne det med andre spil og drage referencer til, hvad tidligere spil har gjort og ikke gjort. Fortæl om dit spil. Du har jo masser af fede ting at snakke om...som f.eks. nazi-zombier."

Og han fortsætter med et opråb til spiljournalister:

"Kan I ikke lade være med at interviewe denne fyr? Snak i stedet med en eller anden, der rent faktisk arbejder for udviklerholdet, en som ved hvad han snakker om, og ikke den Senior Super Idiot til Noah Heller fra Activision - en mand der tilsyneladende aldrig har spillet et spil og som ikke engang arbejder hos udvikleren.

Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War
Call of Duty: World at War

Relaterede tekster

Call of Duty: World at WarScore

Call of Duty: World at War

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Treyarchs farvel til Anden Verdenskrig, er en værdig måde at slutte serien af på. Vores svenske kollega Jonas har været en tur i trøjen og fortæller alt indenfor...Indlæser mere indhold