Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 2

Noget kunne tyde på at Halo 2 ankommer i morgen på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske allerede ved så er Microsoft og 343 Industries i fuld gang med at bringe Halo: The Master Chief Collection til PC, men dette sker løbende. Allerede nu har vi fået Halo: Reach og Halo: Combat Evolved på platformen, men noget tyder på at vi ikke skal vente længe før det næste spil lander, nemlig Halo 2.

For nylig skrev den kendte livestreamer Ninja lidt om Halo-serien på Twitter, og sagde han han havde brug for noget nostalgisk at spille, og her valgte den officielle Xbox Game Pass-konto at svare med følgende:

"Set your alarm for tomorrow morning oclock"

Vi ved allerede at Halo 2 har været igennem en intens testperiode på PC, og vi krydser fingre for at der er gode nyheder at vågne op til for PC-ejere i morgen.

Halo 2

Relaterede tekster

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PCScore

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Halo 2 blev for nylig tilføjet til Master Chief Collection på PC, og vi har derfor igen sat på Claus på sagen. Er opdateringen spillet værdigt? Og er det i øvrigt stadig værd at spille?

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Master Chief rammer PC'en for anden gang, forsinket og forældet, men kan det tidløse og elskede gameplay alligevel sejre? Jesper har fundet musen frem...Indlæser mere indhold