Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Wolverine

Noget kunne tyde på at Marvel's Wolverine har co-op

Det store læk byder på konkrete nyheder om det kommende spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Insomniac endnu ikke har tilbudt co-op som en fast del af deres spil, så lader det til at blive et større fokus i fremtiden. Ikke bare forventes det at flere multiplayer-initiativer vil dukke op i Spider-Man serien, men Marvel's Wolverine kunne også byde på co-op.

Ifølge en Reddit-bruger, der har kigget på den lækkede kildekode, så lader der til at være spor af at lade to klienter synkronisere, som kunne antyde at co-op er en del af spillet på den ene eller den anden måde:

"/need to do a slower check against each client still connected to see if they were actually requested to warp for( ClientIterator itr = g_ClientManager.GetIterator(); itr.Loop(); itr.Next() )
uint32_t client_index = itr.GetClient()—>GetClientIndex(); uint32_t client_mask = 1 « client_index; if( (m_HeroesWarpedRequest & client_mask) != 0 && (m_HeroesWarpedResponse & client_mask) == 0 ) / We've hit a client still connected who was requested to warp but has yet to respond return; // Adjust the spawn matrix if both players will warp to the same location"

Naturligvis er det afgørende at tage alt dette med et gran salt. Spillet er ikke formelt afsløret med gameplay, så vi afventer i spænding.

HQ
Marvel's Wolverine

Relaterede teksterIndlæser mere indhold