Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crash Bandicoot 4: It's About Time

Noget tyder på at Crash Bandicoot 4: It's About Time også kommer til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af årets måske mest ventede spil er faktisk Crash Bandicoot 4: It's About Time, for langt om længe vender den ikoniske platformmaskot tilbage i et helt nyt spil, og denne gang er han ikke bare eksklusivt tilgængelig på PlayStation 4, men også på Xbox One.

Men det er vist ikke den eneste nye platform hvor spillet vil dukke op, for som flere har påpeget over Twitter i løbet af de seneste dage, så har de formået at gravet beviser frem fra spillets hjemmesider, der peger på en Switch-version også.

Faktisk står Switch-versionen af spillet, samt kommandoer specifikt dedikeret til den platform, nævnt en række gange på hjemmesiden, der dog blev rettet hurtigt efter.

Som du sikkert ved ankom både Crash Bandicoot: Nsane Trilogy og Crash Team Racing Nitro-Fueled på Switch, og klarede sig fortrinligt, så mon ikke det giver god mening?

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Relaterede teksterIndlæser mere indhold