Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Battlefront II

Nogle fans tror at udviklingen af Star Wars Battlefront III er i gang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA måtte for nylig se sig nødsaget til at slå fast, at de altså har en række store Star Wars-projekter i støbeskeen, til trods for at det ikke længere er dem der eksklusivt har ret til at udvikle og udgive spil baseret på licensen. Disney selv nævnte Battlefront-serien i deres pressemeddelelse, så det er vel udsandsynligt at EA og DICE bare stopper, ikke sandt?

Fans mener at de har bevis på at udviklingen nu er i gang. Ovre på seriens Reddit-side fandt adskillige brugere ud af, at tre af de store stemme- og mocap-skuespillere der lavede Star Wars Battlefront II, alle var til stede i Los Angeles-området på samme tid, og alle arbejdede på et hemmeligt projekt.

Blandt disse er Janina Gavankar, der spillede hovedrollen Iden Versio i spillet. Om hvorvidt det er samme projekt vides ikke, men det var den samme uge, i den samme by, og alle tre har arbejdet tæt sammen på Battlefront II.

DICE og EA har endnu ikke officielt annonceret et nyt Battlefront, men som sagt ved vi at der er "adskillige" store projekter under udvikling.

Star Wars Battlefront II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold