Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Nogle mennesker har glemt, hvordan man smiler efter COVID-19

Og lærerne tjener penge på at fortælle dem, hvordan de skal gøre det igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de ting, der måske er gået noget ubemærket hen i pandemitiden, er, at folk ikke længere rigtig behøver at bruge den nederste halvdel af deres ansigt. Især japanske borgere gennemgår lektioner for at øve deres smil igen.

Dette kommer som maskerestriktioner i Japan bliver mindsket, og folk vænner sig til, at deres mund vises igen. Keiko Kawano lærer eleverne i Tokyo at øve deres smil ved at give dem spejle og få dem til at strække munden med fingrene.

Som Reuters rapporterer, har Kawanos firma, Egaoiku eller Smile Education, oplevet en enorm efterspørgsel siden sidste år. Smilende praksis kommer heller ikke billigt, da en times session koster dig omkring $ 55.

Det ser stadig ud til, at Japan stadig er glad for at bære masker generelt, men med begrænsninger, der bliver mindre obligatoriske, er der dem, der ønsker at give afkald på deres ansigtsbeklædning.

Dette er en annonce:
Nogle mennesker har glemt, hvordan man smiler efter COVID-19


Indlæser mere indhold