Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Origins

Nøgne statuer i Assassin's Creed Origins' Discovery Tour er blevet censureret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Præcis som lovet udgav Ubisoft for nylig den såkaldte "Discovery Tour"-udvidelse til Assassin's Creed Origins, som er en ny udgave af spillet hvor der ikke er fokus på Bayek eller intense kampe, men tværtimod det gamle Egypten. Derfor er hele kampsystemet blevet fjernet, og lige så er en stor portion af spillets mekanikker og strukturer - i stedet kan spillere nu lære en hel masse om deres omgivelser i verdenen igennem tekster, der blandt andet er blevet udviklet af historikere og forskere.

Man skulle tro, at når nu Discovery Tour handler om at vise verdenen frem for at lære noget om den, at man skulle kunne se det hele, men det er ikke tilfældet.

Rock Paper Shotgun kan rapportere, at de statuer der pryder byer som Alexandria og Memphis, der normalt er nøgne, er blevet censureret. Der er eksempelvis blevet placeret muslingeskaller over samtlige statuers kønsdele.

Hvad synes du om denne beslutning?

Assassin's Creed OriginsAssassin's Creed Origins

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold