Dansk
Gamereactor
nyheder
Farming Simulator 15

Nu kan der snart spilles multiplayer i Farming Simulator 15

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Farming Simulator 15 udkommer om 2 uger på PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 og Xbox 360. Her vil konsolspillerne endelig få muligheden for at opleve landmandslivet på første hånd, ligesom over en million PC-folk allerede har det med den seneste version. Alt indhold vil være at finde, alle aktiviteter, alle køretøjer og på PS4 og Xbox One online co-op.

Inviterer man andre spillere ind i sit spil, åbner der sig mange muligheder for at udvikle sin gård. Du kan øge produktiviteten ved at fordele opgaverne mellem hinanden, eller arbejde sammen på større opgaver, og man kan gennem deres hjælp få et langt mere velfungerende landbrug. Man kan også arbejde mere effektivt ved at benytte flere køretøjer samtidigt. En spiller kan for eksempel køre en traktor med påmonteret trailer, mens den anden kører i en mejetærsker foran, så alle afgrøder kan indsamles med det samme, og der ikke skal bruges tid på at tømme mejetærskerens beholder med jævne mellemrum.

Er der nogen af jer derude, der skal ud og pløje marker?

HQ
Farming Simulator 15

Relaterede tekster

9
Farming Simulator 15 datosat

Farming Simulator 15 datosat

NYHED. Skrevet af Lee West

Giants Software fortsætter med at høste (badam-tisch!) roser for deres farming-simulator. Serien lader dig opleve livet som farmer, uden at det koster en bondegård (igen!...Indlæser mere indhold