Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic the Hedgehog

Nu kan du købe Sonic-håndcreme

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis du nogensinde har kigget dig omkring på dit badeværelse og tænkt "Jeg ville ønske at flere af de produkter jeg bruger havde Sonic-tema", jamen så behøver du ikke at tænke over det mere nu, for producenten GlamGlow har lanceret en slags håndcreme med Sonic, Knuckles og Tails på.

HQ

Håndcremen er en del af GlamGlows partnerskab med SEGA og Sonic the Hedgehog om at skabe "#gamingandmasking"

Behandlingen beskrives som "an out of this world instant tightening and firming mud that contains mega-targeted ingredients that work together to help skin's contours look and feel more defined. Once dry, this innovative blue formula peels off to reveal skin that instantly feels tighter and looks more lifted."

Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog

Relaterede tekster

6
Sonic the HedgehogScore

Sonic the Hedgehog

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Segas gamle kending er på farten igen, men glæd dig nu ikke for tidligt. Martin har spillet sig gennem det seneste spil og er absolut ikke imponeret...

4
Nu kan du købe Sonic-håndcreme

Nu kan du købe Sonic-håndcreme

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du nogensinde har kigget dig omkring på dit badeværelse og tænkt "Jeg ville ønske at flere af de produkter jeg bruger havde Sonic-tema", jamen så behøver du ikke at...Indlæser mere indhold