Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nu kan du spille Skyrim med Nemesis-systemet indbygget

Se det var da en decideret glimrende idé!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er faktisk lidt overraskende at flere udviklere ikke er gået direkte efter at kopiere Monoliths Nemesis-system fra Middle-earth: Shadow of Mordor og efterfølgeren. Det gjorde at hver eneste fjende havde muligheden for at udvikle en personlighed, få et navn og skabe et semi-unikt forhold til spilleren.

Takket være mods, jamen så kan du nu spille The Elder Scrolls V: Skyrim netop med Nemesis indbygget. Mod-designer Syclonix har designet "Shadow of Skyrim: Nemesis and Alternative Death System", som du kan finde lige her.

Hver eneste type fjende kan få et navn, få unikke evner og svagheder og en særlig historie. Dør du til en af disse, så vil de blive stærkere, og du får automatisk en quest der går ud på at besejre dem. Det fungerer på mange måder ligesom i Monolith-spilserien.

Indtil videre lader de fleste til at været ret imponerede. Skal du prøve det?

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterede teksterIndlæser mere indhold