LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder

   Nvidia er nu verdens mest værdifulde børsnoterede selskab

   Nvidias investeringer i kunstig intelligens har båret frugt og selskabet har nu overtaget pladsen fra Microsoft som verdens mest værdifulde selskab.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Tilbage i 2021 overhalede Apple Microsoft og blev verdens mest værdifulde virksomhed og har holdt fast i den plads i de næste 3 år. I januar i år byttede de to giganter dog plads igen og Microsoft var igen verdens mest værdifulde børsnoterede selskab.

   Men nu er der en ny dreng i klassen - eller, drengen har hele tiden været der, han har blot siddet lidt nede bagerst i klasselokalet og har studeret kunstig intelligens og det bærer nu frugt. Der er tale om Nvidia, der tidligere på måneden overhalede Apple og lagde sig i kølvandet på spydspidsen Microsoft og nu her cirka 2 uger senere, har de også overhalet Microsoft og er nu det mest værdifulde selskab i verden.

   Nvidia har nu værdiansættelse på 3.335 milliarder dollars (svarende til 23.168 milliarder kroner), mens Microsoft ligger på 3.332 milliarder dollars og Apple ligger og roder rundt med en værdi på 3.290 milliarder dollars. Efter disse tre frontløbere er der et større spring ned til nummer fire og fem, som er Alphabet (moderselskabet bag Google) og Amazon, som begge ligger omkring 2.000 milliarder dollars. Danske Novo Nordisk er det 12. mest værdifulde selskab i verden.

   Nvidias enorme vækst skyldes store investeringer i kunstig intelligens og med annonceringen af deres nye Blackwell chip-arkitektur spekulerer flere analytikere i, om Nvidia vil forlade B2C markedet og deres GeForce serie, for at fokusere mere på B2B, hvor der angiveligt er et langt større marked og større muligheder for at tjene gode penge med deres AI teknologi.

   Nvidia er nu verdens mest værdifulde børsnoterede selskab


   Indlæser mere indhold