Dansk
Gamereactor
nyheder

Nvidia passerer Apple som den andenstørste virksomhed på Wall Street

En stærk AI-baseret præsentation ved Computex sikrede den opgraderede evaluering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom mange forbrugere er godt trætte af at høre om "AI", så kører det derudaf for virksomheder, og særligt Nvidia har nydt godt af at satse så meget på en afart kunstig intelligens i deres produkter, præsentationer og markedsføring.

De har langsomt men sikkert kravlet op af Wall Street-aktieindekset det seneste stykke tid, og takket være det som investorer betragter som en stærk AI-baseret præsentation ved Computex-messen i Taiwan, så har de nu forbipasseret Apple.

Som CNBC skriver har Nvidia passeret en samle vurdering på $3 milliarder på det amerikanske aktiemarked, som betyder at de nu har overhalet Apple i samlet vurdering, dog er forskellen på de to virksomheder lige nu minimal.

"Nvidia also hit a $3 trillion market cap milestone on Wednesday after shares rose over 5%. At market close, Nvidia had a market value of $3.019 trillion, versus Apple's, which stood at $2.99 trillion. Microsoft is the most valuable publicly traded company, with a market cap of $3.15 trillion, as of Wednesday."

Apple står til at få et nøk af deres WWDC-præsentation mandag, der ligeledes kommer til at handle meget om AI, så det forventes at Nvidia igen presses ned til en tredjeplads, men der er ingen tvivl om at Nvidia vækster.

Nvidia passerer Apple som den andenstørste virksomhed på Wall Street


Indlæser mere indhold