Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ninja Gaiden: Master Collection

Ny "Action" trailer til Ninja Gaiden: Master Collection

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den seneste udgivne trailer navndøbt "Action" viser Team Ninja og Tecmo-Koei deres kommende remaster Ninja Gaiden: Master Collection frem. Der er masser af evner, våben og teknikker som traileren viser, at protagonisten Ryu Hayabusa kan, mens han blodigt svinger sit sværd imod sine fjender. Actionen ligner noget du kan forvente af serien, og er hurtig, flydende og utrolig brutal.

Det er især tydeligt, da den kommende remaster kommer til være i 4K og 60 FPS, og kommer til at være mere smooth end nogensinde før. Desuden inkluderer Master Collection alt DLC og ekstra materiale fra spillet tidligere. Dog er flere fans utilfredse med Team Ninjas valg om at inkludere Ninja Gaiden Sigma 1+2, og ikke Ninja Gaiden Black eller Ninja Gaiden 2, som begge anses for at være bedre versioner end Sigma 1+2.

Jeg er stadig sikker på, at folk derude stadig vil blive mere end tilfredse med den kommende Master Collection, når den ankommer til PS4, Xbox One og PC d. 10 juni, og hvis I skal hoppe med på hype-toget, kan I se den seneste "Action"-trailer herunder.

HQ
Ninja Gaiden: Master Collection

Relaterede teksterIndlæser mere indhold