Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty 3

Ny bane til Call of Duty 3

Den kan hentes allerede i dag...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens visse spillere stadig sværger til Call of Duty 2, når der skal spilles online, så har Call of Duty 3 stadig fået et massivt følge. Og det er dette følge der nu kan glæde sig over en nye bane til spillet.

Under navnet Champs, gemmer der sig en bane der egner bedst til små eller mellemstore kampe. Kampene foregår i den franske landsby Port Royal des Champs. Den kan hentes gratis nu over Xbox Live Marketplace, mens den annoncerede Valor Pack kommer til at koste 800 Microsoft points.

Nedenstående billeder er fra Call of Duty 3 og ikke den nye bane.

Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3

Relaterede tekster

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Call of Duty 3 får også en tur på PlayStation 3, og Martin har kastet sig ud i livet som soldat under Anden Verdenskrig. Er PS3-ejere lige så heldige som deres X360-fætre?

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Nintendos første slag mod Sony og Microsoft udkæmpes i Normandiet. Henrik er draget i krig for at redde verden endnu engang. Hør alt om Wii-udgaven...

7
Spil Call of Duty 3 på Xbox One

Spil Call of Duty 3 på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

For nyligt kunne Xbox One-ejere glæde sig over at bryde den moderne og fremtidige krigsførelse, ved at kunne spille Call of Duty 2, der har rødderne tilbage i 2....Indlæser mere indhold