Dansk
Gamereactor
nyheder
Biomutant

Ny Biomutant trailer hylder Star Wars

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som flere Star Wars fans er klar over, så har det lige været den d. 4 maj, som er international Star Wars dag, og dét hyldede THQ Nordic og Experiment 101 med en Biomutant hyldest trailer kaldet "May The Furrth". Protagonisten er klædt ud i klæder lignende Luke Skywalker, dog med et mere utraditionelt våben - en toiletbørste. Traileren har desuden nyt gameplay og er værd at tjekke ud forud for spillets udgivelse d. 25 maj.

Biomutant foregår i en post-apokalyptisk verden, og spilleren designer sin egen behårede avatar og skal derefter udforske den nye verden, som får liv af the Tree of Life. Træet er i farve fra mørke kræfter, og det er op til spilleren om de vil frelse eller ødelægge træet. Der er masser af beslutninger der skal taget og et karma-system i Biomutant, samt masser af kaotisk og hektisk action-gameplay.

Det lader til at Biomutant bliver en god blanding af quirky-ness, kamp, mechs og historiefortælling, og vi glæder os til at få fingrene i spillet når det rammer d. 25 maj til PC, PS4 og Xbox One. Tjek traileren ud herunder.

HQ
Biomutant

Relaterede tekster

BiomutantScore

Biomutant

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Er Biomutant et vellykket eksperiment fra Experiment 101, eller ender det som et muteret misfoster?Indlæser mere indhold