Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: WWII

Ny Call of Duty: WWII-begivenhed lander i denne uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første DLC The Resistance rammer snart Call of Duty: WWII på PlayStation 4, og i den anledning har Sledgehammer Games afsløret at et såkaldt Community Event samtidigt skydes i luften.

Det nye Community Event bringer nye våben, XP-boost, en ny division samt to midlertidige spiltyper, Demolition og den ikoniske Prop Hunt, hvor spilleren skal gemme sig fra det andet hold imens de ligner en genstand der normalt kunne ligge på banen. Den nye division hedder Resistance, og her bliver der en ny kniv samt en ny pistol tilgængelig. Samtidigt har spilleren mulighed for at forstyrre modspillernes radar når man er i nærheden, hvilket kan være meget brugbart.

Alt dette indhold er gratis, og kræver derfor hverken køb af sæsonkortet eller The Resistance-udvidelsen. Begivenheden starter den 23. januar på alle platforme, og slutter igen den 27. februar.

HQ
Call of Duty: WWII

Relaterede tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Støvlerne er plantet solidt på jorden endnu en gang, og vi har besøgt anden verdenskrig. Har Sledgehammer formået at bringe nyt liv til serien?Indlæser mere indhold