Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: WWII

Ny Call of Duty: WWII-opdatering justerer våbenbalancen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sledgehammer Games har fornyligt udgivet en ny opdatering der balancerer de forskellige våben i Call of Duty: WWII. Opdateringen har blandt andet stor fokus på spillets haglgeværer, og især det oversavede haglgevær får en stor overhaling, da skaden øges for både medium og lang afstand, og det vil samtidigt være hurtigt at lade geværet efter at have affyret sine skud.

Til gengæld bliver det første oplåste haglgevær Combat Shotgun reduceret i styrke, omend kraften stadig vil være markant højere end da spillet oprindeligt udkom. Desuden er der også kommet småjusteringer til FG 42, grease gun, Kar98k, og Lee Enfield.

Banen London Docks er også blevet finjusteret i Capture The Flag, hvor flagene er blevet sat længere tilbage, mens startpunkterne på Sainte Marie du Mont i Search & Destroy-spiltypen ligeledes er blevet rykket.

Call of Duty: WWII får snart sin første DLC i anledning af The Resistance, der udkommer til PlayStation 4 den 30. januar, efterfulgt af en senere udgivelsesdato på PC og Xbox One.

Relaterede tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Støvlerne er plantet solidt på jorden endnu en gang, og vi har besøgt anden verdenskrig. Har Sledgehammer formået at bringe nyt liv til serien?Indlæser mere indhold